Lånad information om "The Capitol Colours"



Titta bara på
Ms Trinkett i denna bild! Hennes perfekt böjda hår är en mycket mjuk rosa nyans, vilket ytterligareaccentueras av en lila huvud pjäs och en fuchsia topp. Effie makeup är lika djärv, med varmt rosa ögonskuggaöver och under ögonen, plus matchande läppstift (för att inte nämna de fjäder-liknande utsmyckningar på hennes ögonfransar). Annonsen har små färgrutor av vad vi anspråk på att vara den officiella 12 färger att lanseras som en del av "Capitol Colours" linje, liksom de ledande och smarta slogan "Vad kommer du att bäratill invigningen?"

Och ser det ut som nagellack färgerna kommer att tillåta medborgare att visa sitt stöd för distriktets Hyllningar(som vissa av våra läsare ursprungligen gissat ... bra gjort!).

Enligt nyheter från Capitol, kommer 12 polska färgerna representerar vart och ett av 12 distrikt, som gör det möjligt för medborgarna i Panem att visa stöd för sin favorit hyllning leder fram till spelen den 23 mars. Innekällor berättar att förvänta sig mer nyheter från Capitol som de fortsätter att bygga ut ytterligare kampanjer under de kommande veckorna.

Vi kan inte vänta att se vad mer Capitol (och Lionsgate!) Har i beredskap för oss

Hittade infot på http://www.thehob.org och översatte det på google.
Ruth mellark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0